Елза Патаки и Крис Хемсуърт нарушиха едно от правилата си

Елза Патаки и Крис Хемсуърт винаги са поставяли семейството си на първо място! Но е факт, че звездната двойка наруши едно от правилата си –да се снимат във филми по различно време, за да не оставят децата сами. Този път актьорите не спазиха своята уговорката заради съвместната си работа върху филма 12 Strong.  „Не се отделихме от малките за дълго време. Преживяването се отрази добре и на двама ни, защото правихме това, което обичаме“, сподели Елза.

Блондинката влезе в ролята на съпругата на героя на Крис, която трябва да остане със семейството, докато той се включва във военна акция след терористичните атаки на 11 септември. Актрисата разкри, че много ѝ допаднала героинята ѝ и нейната емоционалност. Половинката на Хемсуърт се възхищава на всички жени, на които някога се е наложило да бъдат далеч от съпрузите си.

Силната връзка на звездата с Крис направила ролята ѝ още по-трудна и емоционална. „Говоря със съпруга си всеки ден и се натъжавам, когато е далеч от мен само за седмица. Тези жени дори не знаят къде са мъжете им и дали някога ще се върнат“, развълнува се Патаки.

Papa ha vuelto!!/ Papa is back!! ???????

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Холивудската двойка работи във филмовата индустрия от години, но най-любимата им задача винаги е била да бъдат родители. Те имат три прекрасни деца – Индия, Саша и Тристан. Семейството е много сплотено и сред тях винаги има динамика. Елза смята, че може би малките също ще пожелаят да бъдат актьори някой ден, защото постоянно правят лудории. „Никога не се спират. Но каквото и да решат да правят, ние ще ги подкрепим“, добави гордата майка.

Фото: Instagram/@elsapatakyconfidential

 

 

Redaktor2 Author