Ела Еър проговори за шокиращата загуба на баща си

За първи път певицата Ела Еър сподели болката си от неочакваната загуба на своя баща в предаването Loose Women.

Светът на 23-годишната изпълнителка беше разтърсен през април, когато научи, че баща ѝ е починал в деня, преди завръщането си на сцената.

Докато си припомняше трагедията Ела призна: „Беше два дни след рождения ми ден и денят преди концерта ми за завръщане в Лондон“.

Въпреки мъката, изпълнителката на Waiting All Night реши да запази загубата за себе си поне за седмица и да продължи с друг концерт. „Беше странно. Единственият човек, който знаеше, беше моят мениджър“.

Баща ѝ е живял в Ямайка, но въпреки разстоянието, връзката помежду им е била силна. „Любовта беше безусловна, но той не беше в живота ми през цялото време. Седнах в колата и започнах да си мисля: „Не искам татко да погледне надолу към мен и да вижда развалина“.

Седмица след това Ела сложи край на мълчанието си в социалните мрежи и сподели своя снимка от детството с баща си в Instagram. „Не съм сигурна, че това ще отшуми някога напълно, но в момента чувствам, че искам да отбележа и да се знае каква легенда беше (баща ми), толкова чаровен, толкова готин, толкова изпълнен с любов, рядко срещано човешко същество“.

father's day forever ?

A post shared by @ellaeyre on

Фото: Instagram/@ellaeyre

Redaktor2 Author