Еволюция на русия цвят

Можете ли да назовете всички нюанси на русото?

Платинено. Сребристо. Ледено. Пепеляво. Ягодово. Медено. Шампанско. Карамел.Бяло. Тъмно. Златно. Рижаво. Амбар. Жълто. И още колко много? Никой друг цвят не може да се похвали с толкова много нюанси. И никой друг цвят не притежава този привлекателен блясък. Силата на русия цвят е във всички сфери на обществото – от известни имена на актьори и актриси, през музиканти, политици, телевизионни и YouTube лица до популярни хора от бизнеса.

Но какво прави русият цвят толкова желан?

Антрополозите предполагат, че се асоциира с младост и здраве. Докато модната и развлекателна индустрия първи налагат тази тенденция, светлите коси вече все по-често се забелязват и при най-високите етажи на политическия и бизнес свят. Проучванията показват, че повече от половината от 10-те най-влиятелни жени в света са руси. Изглежда, че цветът, който някога е бил вдъхновение за цял куп шеги, днес се приема много по-сериозно.

John Frieda предлага решение за всеки тип блондинка, поднасяйки интересни и непознати до сега факти, с които може да се запознаете в приложения файл.

    

Целуната от слънцето коса без изгаряне или свежо русо дори през зимата –ден без Go Blonder е като ден без слънце. Шампоанът от серията John Frieda Sheer Blonde Go Blonder е с подсилена формула, съдържаща естествен изсветляващ комплекс, който нежно намалява естествените пигменти на косата – цитрус и лайка подсилват блясъка на косата. Потопете косата си в слънчева светлина! Изпъквайте с наситения си рус цвят всеки ден. Независимо дали русата коса е естествена или боядисана, поддържането на цвета през цялата година може да се окаже предизвикателство – поддържането на цвета свеж и бляскав е топ приоритет на всяка блондинка. Нашият изсветляващ спрей от серията Sheer Blonde Go Blonder с ексклузивната си изсветляваща формула с пероксид, постепенно изсветлява косъма и се превръща в най-добрия приятел на всяка блондинка. Съдържа уникална комбинация от цветни/изсветляващи съставки, които придават по-светли тонове на русата коса.

 

Преобразете кичурите от скучни в ослепителни. Русите кичури се нуждаят от леко освежаване от време на време. Поддържанетона свежи кичури изисква работа, но защо да не ги пораздвижим с няколко лесни стъпки? Серията John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating нежно премахва скучния рус нюанс, за да осигури впечатляващ цвят, който ще придаде усещането, че излизате от фризьорския салон. Обогатена с масло от авокадо и витамин C, формулата възстановява безжизнените тонове. Нуждаете се само от едно измиване!

 

Поглезете изсветлената си коса с феномално възстановяване. Изсветляването на косата до светло русото на мечтите ви може бързо да се превърне в кошмар – забравете за сухата, безжизнена коса и се радвайте на красива, здрава и бляскава коса. Серията John Frieda Sheer Blonde Flawless Recovery възстановява увредената коса като я подхранва и хидратира с помощта на копринени протеини – за спиращ дъха жизнен цвят. Събудете косата си и отпразнувайте новия й рус цвят!

 

Приковете погледите със своето ярко русо. Има ли нещо по-впечатляващо от блясъка на диаманта? Не бихме могли да сбъркаме преливащите се цветове, които се отразяват в този безценен камък – прекрасно е да бъдеш в центъра на вниманието. Вдъхновен от този блестящ феномен, нашите експерти от John Frieda създадоха новата серия с улта-изсветляваща формула, която подчертава и полира русото с блестящи отблясъци. Заблестете като диамант!

hello Author