Ева Лонгория и Хосе Бастон очакват първата си рожба

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Пепе Бастон имат за какво да празнуват тази Коледа! Двойката очаква първото си бебе заедно! От HOLA! потвърдиха новината, че актрисата (42) и Хосе (49) ще посрещнат рожбата си на бял свят през пролетта. По непотвърдена информация звездата от „Отчаяни съпруги“ е бременна в четвърти месец с момче. Радостната новина е факт година и половина след романтичната им сватба, ексклузивно отразена от HELLO!.

Лонгория ще стане майка за първи път, а Хосе ще бъде баща за четвърти. От бившата си съпруга Наталия Есперон той вече има три деца – Хосе, Тали и Мариана.

Миналата година актрисата призна, че би било „благословия“ да стане майка. „Ако се случи, ще се случи – ако е писано, ще бъде благословия“. Холивудската красавица, която се омъжи за Хосе Бастон сподели още, че не би променила нищо от миналия си опит и бивши връзки. „Смятам, че всяка връзка е път към мястото, където се намираш в момента. Всеки грешен завой те отвежда към мястото ти сега, така че не е бил непременно грешен завой. Не бих променила нищо – никога“.

Поздравления на Ева и Пепе!

Фото: Instagram/@ hola_mx

Redaktor2 Author