Дългоочакваният кино-сериал „Скъпи наследници” ще стартира през януари 2018 г.

Вчера на изискано парти bTV отпразнува успешния старт на есенния телевизионен сезон и стартира подготовката на сензационни формати през пролетта. В компанията на най-уважаваните публични личности, предпочитаната медия в България благодари на своя екип и партньори за високия професионализъм и отдадеността към каузата за предоставяне на най-висококачествена информация и забавление на зрителите.

Главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала повдигна завесата и за предстоящите мащабни проекти на телевизията. През 2018 година зрителите на bTV ще се информират с традиционно най-надеждните новини, обективна публицистика, ще се забавляват с утвърдени формати като „Гласът на България” , MasterChef, „Бригада Нов дом”, но и най-новото попълнение в програмата на медията – сериалът „Скъпи наследници”, който ще зададе стандартите за premium качество на телевизионното кино през януари 2018 година.

Създаването на качествени формати е мисия на телевизията. Чувствам се сред съмишленици, стремящи се да провокират умения и култура сред сънародниците ни.”, коментира Chef Виктор Ангелов. Чаровната Мария Силвестър сподели, че освен със своята отговорна роля в социалното риалити, което променя съдби, от събота тя ще се грижи и за доброто настроение на българите с класацията „Топ 10” в „Мармалад”.

Докато гостите на партито се забавляваха с изпълненията на талантите от „Гласът на България”, резултатите на GARB категорично затвърдиха, че bTV е предпочитаният избор на зрителите с подбора на съдържание в най-гледаното време.

hello Author