Дуа Липа сподели предимствата да бъде необвързана

През последните години тя набра сериозна популярност след като изпълни хитове като New Rules и IDGAF, които оглавяваха редица класации седмици наред. Придобитата слава неизбежно привлече медиите към нея и освен безбройните телевизионни и радио участия, тя изгря на кориците на много списания.

И ето какво сподели 22-годишната Дуа Липа в последното си интервю.

„Толкова е забавно да бъдеш необвързан. Когато не съм във връзка, се оказва, че имам толкова повече време да върша много други неща… Смятам, че учиш много повече за себе си, когато си напълно сам и нямаш при кого да отидеш за помощ за определени неща. Научаваш се да разчиташ на себе си по един по-различен начин“, заяви певицата за предимствата на живота като необвързан/а.

Често ли казва: „Обичам те“? „Колкото и да си повтарям да не прибързвам с нищо или да внимавам да не казвам твърде бързо, че обичам, без наистина да знам дали има реална ценност във връзката, все пак вярвам, че е важно да се довериш на инстинкта си. Животът е твърде кратък, за да не кажеш: „Обичам те“!

„Твърдо вярвам в любовта. За това виня родителите си, защото те имат наистина добра връзка и смятам, че са вдигнали стандартите ми високо“, призна Дуа.

Фото: Instagram/@dualipa

Redaktor2 Author