Джъстин Теру на почивка с Ема Стоун и Сиена Милър във Франция

Филмовият фестивал в Кан може и да е приключил за тази година, но някои от знаменитостите, позирали на червения килим, все още се наслаждават на времето в южна Франция! Звездната групичка Джъстин Теру, Ема Стоун, Сиена Милър и Лаура Хариер са на почивка заедно с DJ Марк Ронсън и писателя Дерек Бласберг, който сподели тяхна снимка от басейн. „Първата (и последната) среща на отбора на Louis Vuitton по синхронно плуване“, Дерек описа изображението в Instagram профила си.

Знаменитостите заедно пътуваха към Франция за Louis Vuitton Cruise Show в Сен Пол дьо Ванс, но изглежда са решили да удължат пътуването си и да прекарат малко време на Френската Ривиера.

Emma with the Louis Vuitton team in France (May 30)

A post shared by Emma Stone News (@emilystonenews) on

Те бяха отседнали в ексклузивния Hôtel du Cap-Eden-Roc и се наслаждаваха на времето на плажа и в басейна. Дерек дори разкри, че с момчетата са вечеряли със стил!

Джъстин, който се раздели със съпругата си Дженифър Анистън през февруари, приятелски се сближи с носителката на „Оскар“ Ема Стоун, след като заедно снимаха предстоящите серии по Netflix – Maniac.

Междувременно Ема и Сиена са приятелки от известно време, но по всяка вероятност връзките им с модния бранд Loius Vuitton е нещото, което ги събира на това пътуване.

Фото: Instagram/@derekblasberg

Redaktor2 Author