Джо Манганиело със скрито послание в костюма си за София Вергара на премиерата на „Междузвездни войни“

Блестящата премиера на „Междузвездни войни: Последният джедай“ наистина беше впечатляваща, но Джо Манганиело определено намери начин да превърне този миг в романтична любовната приказка за жена си София Вергара. 40-годишният актьор от „Професия: Стриптийзьор“ беше подготвил приятна изненада за своята 45-годишна половинка. Двамата присъстваха на световния дебют на филма в Лос Анджелис и изглежда на костюма на актьора имаше избродирана бележка с мило послание само за нея.

Звездата от „Модерно семейство“ показа прекрасния жест от своя съпруг на феновете си чрез публикация в Instagram. На снимката София е обличена със сакото на Джо, като изкусно е повдигнала яката, за да покаже любовния надпис, който гласи: „Обичам СОФИЯ.“ Тя добави като описание на снимката: „Когато съпругът ти носи малка изненада за теб“. С няколко любими емоджита, актрисата написа: „Аз също.“

Вергара сподели и серия техни снимки от премиерата: „Обичам те“, добави като описание към изображенията.

When your husband is carrying a little surprise for u??? I❤️you too @joemanganiello #starwarspremiere2017

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Макар че костюмът я накара да блести по различен начин, София надмина себе си на червения килим. Бившият модел смая с тъмносиня рокля и чифт много елегантни обувки на Christian Louboutin. Междувременно Джо избра сив костюм по дизайн на Peyman Umay. Както винаги двойката изглеждаше много влюбена, докато позираше заедно за снимки на червения килим, преди да влязат в залата за прожекцията на блокбъстъра.

I love uuuuuuuu❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

На 22 ноември дуото отпразнува втората си годишнина от сватбата. Тогава София използва социалните мрежи, за да изрази дълбоката си любов към Джо. Колумбийският талант сподели великолепна тяхна снимка, като пожела на мъж си щастлив годишнина. Джо направи същото и изпрати прекрасен комплимент на своята половинка. Неговият пост показваше как София се усмихва с ръце, увити около него, докато той я държи през кръста. „Честита втора годишнина, любов моя!“, добави той. „Ти си ми всичко“. Влюбените гълъбчета се ожениха през ноември 2015 г. с красива церемония в Палм Бийч, Флорида.

¡Feliz Segundo Aniversario mi amor! Eres mi todo.

A post shared by Joe Manganiello (@joemanganiello) on

Фото: Instagram/@joemanganiello

Redaktor2 Author