Джорджина Родригес изненада почитателите си на Fashion Week Gran Canaria

Приятелката на Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, разпали слухове, че отново е бременна. Преди седем месеца тя роди дъщеричката му Алана Мартина. Зашеметяващата манекенка (24) се появи на Fashion Week Gran Canaria в черен топ и пола тип молив в цвят лайм. Тоалетът й идеално подчертаваше фигурата й, което накара много от последователите й в Instagram да се поинтересуват дали не очаква отново бебе.

На снимката, която Джорджина публикува в Instagram профила си, тя е на първи ред и тактично прикрива коремчето си с дясната ръка.

Ако испанската манекенка наистина е бременна, това означава чудесна новина за Кристиано и семейството му. Португалецът, който е баща на четири деца, беше сподели, че иска да има седем деца.

❤@georginagio #georginarodriguez

A post shared by CRISTIANO RONALDO VIDEOS! 🇵🇹 (@cristiano.real.madridista_) on

Малко след раждането на Алана Мартина, Джорджина сподели в интервю за HOLA!: „Определено ни сближи. По-щастливи сме отвсякога. Децата са нашата радост. Събуждаме се и първото нещо, което правим, е да ги прегърнем и целунем, да ги сложим на малките им столчета и да ги гледаме, докато закусват, да сме сигурни, че имат всичко, от което се нуждаят и така цял ден. Това е много специален период за всички нас“.

Фото: Instagram/@giorginagioc

Redaktor2 Author