Джордан Дън за живота си като майка и приятелството си с Карли Клос

Да градиш успешна кариера като супермодел и да бъдеш всеотдайна майка са две трудно постижими задачи, особено когато се случват едновременно. За щастие в света на модата Джордан Дън има силната подкрепа на Карли Клос, а нейната майка Ди ѝ помага със семейния живот.

Въпреки високия си статус в Лондон, синът ѝ Райли (7) смята славата на 27-годишната си майка за „забавна“.

Jean Paul Gaultier Couture ❤️ #gqawards

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

Манекенката разкри, че животът ѝ под светлините на прожекторите пречи да създаде устойчиви приятелства. „Успях да създам силни приятелства под светлините на прожекторите и през цялото време се запознавам с нови хора. Но скоро ставаш предпазлив и осъзнаваш, че някои хора искат да се сближат с теб заради името ти. Развих доста добра преценка и всеки с лоша енергия е отрязван“, заяви Дън.

Тя е част от новите супермодели, сред които Кендал Дженър, Джиджи и Бела Хадид, но Джордан успя да се сприятели с Карли Клос. „Тя е най-добрата ми приятелка“, призна Дън. „През цялото време си даваме съвети. Говорим за всичко, но нещото, което Карли прави, е да вижда моят потенциал и да ми помага да показвам най-доброто от себе си“.

Синът ѝ Райли е човекът, който ѝ помага да стои здраво стъпила на земята. „Намира го за забавно, когато хората идват при мен… Но се вълнува, когато рекламите ми са по телевизията!“, разкри щастливата майка.

The Dunn's are Watching ??

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

Тя сподели още, че не се притеснява от кариерното бъдеще на сина си. „Райли непрестанно си променя мнението по въпроса какъв иска да стане, когато порасне. Един ден е доктор, друг – рок звезда, строител, актьор – сменят се ежедневно. Ще го подкрепя, каквото и да си избере“, смее се тя.

Фото: Instagram/@jourdandunn

Redaktor2 Author