Джесика Бийл разкрива предизвикателствата да отглежда 2-годишния Сайлъс

Всеки, който е бил родител за първи път, може да потвърди спокойно, че когато децата им навършат 2 години, настъпва лек кошмар. За това може да попитате и самата Джесика Бийл!

Холивудската актриса участва в The Late Show with Stephen Colbert и разкри, че със съпруга си Джъстин Тимбърлейк са изцяло заети с 2-годишния им син Сайлъс. Звездата от The Sinner сподели, че голяма част от дома ѝ е покрит с шоколад. „Всеки квадратен метър. И ако за щастие не е шоколад, са стикери и Play-Doh, Gak и трохи и кой знае още какво“, разкри Джесика.

А що се отнася до съня, Бийл е отправила предупреждение към близките и приятелите си. „Господ забрани да се будят в средата на нощта. Ако събудите детето ми в средата на нощта без да искате, мъртви сте за мен“, засмя се тя.

Но въпреки предизвикателството да бъде добър родител, звездата от 7th Heaven разкри, че се наслаждава на ранната възраст на сина си. „Не всичко е толкова ужасно, между другото. Той е чудесен през цялото време. Сега се чувствам наистина лошо! Той е сладък. Забавен е“, заяви майката пред водещия на телевизионното предаване.

Фото: Instagram/@justintimberlake

Redaktor2 Author