Джесика Алба се страхувала, че майчинството не е за нея

С две прекрасни дъщери и в очакване на момченце, Джесика Алба някога е имала притесненията, че просто не е създадена, за да бъде майка. Основателката на Honest Company, която има 9-годишната Онър и 6-годишната Хевън от съпруга си Каш Уорън, призна: „Страхувах се, че ще изгубя себе си след като стана майка, но всъщност бях повече себе си отвсякога“.

Тя продължи: „Хубаво е за моите момичета да виждат, че имам мнение… за щастие ще вземат някои от нещата, които правя. Трудно е, защото те растат с много повече привилегии, сравнение с мен“.

Джесика основа своята компания за бебешки продукти през 2012, след като през 2008 роди първата си рожба – Онър. Актрисата, която страда от тежка астма и алергии, обясни: „Исках този нов малък човек да води здравословен начин на живот. Аз имах истински самотно детство и нямах много приятели. Не исках това за децата си… Исках Honest да бъде марка, която поставя човешкото здраве и безопасност на първо място и всъщност се получи“.

36-годишната актриса призна, че има „състезателен“ дух и иска децата ѝ също да го притежават. Джесика сподели: „Наскоро казах на най-голямата ми дъщеря (Онър), която не иска да нарани чувствата на никого: „Няма проблем да спечелиш състезание, това не означава, че се фукаш. Не се възпирай“.

Фото: Instagram/@jessicaalba

Redaktor2 Author