Дженифър Лопес и Лия Ремини: Най-добрите моменти от дългогодишното им приятелство

Дженифър Лопес и Лия Ремини имат неразрушима връзка. От случайната им среща преди повече от десетилетие, изпълнителката на Ni Tu Ni Yo и звездата на „Кевин може да почака“ са истинската дефиниция на FriendshipGoals (желаните дейности, които приятели вършат заедно с удоволствие). Двете момичета от Ню Йорк не се страхуват да споделят специални мигове от своето приятелство със света да публикуват в селфита социалните мрежи, забавни дни с децата си или дори да показват снимки от миналото. Освен най-добри приятелки, двете звезди най-накрая получиха и шанс да работят заедно в предстоящия им филм Second Act.

Време за пижами! Тъй като времето навън е ужасно, Джей Ло и Лия използваха възможността, за да прекарат време заедно.„Просто две момичета от Ню Йорк…“, написа като описание към снимката в Instagram звездата от „Нюанси синьо“. На изображението са двете заедно с Лия, сгушени на перваза на прозореца. Времето за почивка е напълно заслужено от дуото, след като те бяха заети със заснемането на предстоящия си филм Second Act.

В интервю за Access Hollywood, Лия разказа за най-добрата си приятелка, което я подкрепяше, когато се опитваше да се измъкне от света на сциентологията, като сподели: „Тя е невероятен приятел … никога не би ме разочарова … подкрепяше моите решения. Каза ми: „Знаеш Лия, не е нужно да се отказваш от всичко. Гледай на това като на нещо, което е било полезно и просто ще остане в миналото. Не оставяй всичко и не мисли, че животът ти е пропилян.“ Помислих над красивите неща, които ми каза и това просто ми позволи да си поема въздух за минута. Подкрепя ме по невероятен начин.“

Двете майки доказаха, че са точно като всички други най-добри приятелки, когато били заловени по време на един момент, достоен за Instagram.

 

Приятелки, които туитват заедно… ;) @jlo #aboutlastnight,“ Лия описа снимката, на която и двете дами са сгушени близо една до друга, с телефон в ръка, докато гледат телевизия.

Friends that tweet together… 😉 @jlo #aboutlastnight

A post shared by Leah Remini (@leahremini) on

Лия публикува видеоклип на Джей Ло, в който я имитира, докато е на снимачната площадка. „Вие се превръщате във възрастна дама… която говори с неодушевени предмети“, каза Джей Ло на приятелката си, която се засмя. Към видеото, Лия написа: „Дженифър ме имитира, докато си мислех, че никой не ме гледа @jlo # SecondAct #behindthescenes #nofakeplantswereinjured“.

Приятелството на Дженифър и Лия блести ярко дори и на селфи. По време на интервю с Уенди Уилямс, певицата Ain’t Your Mama се разчувства, когато заговори за истинското си приятелство със звездата от „Царят на квартала“.

„Имаме нещо, което ни свързва. Обща нишка. Тя също ме кара да се смея като никой друг“, разкри Дженифър. „Всъщност аз я срещнах чрез Марк (б.а. бившият съпруг на Дженифър). Тя беше първата приятелка на Марк и това беше преди десет години. Каза ми: „Никога няма да те оставя“, а аз отвърнах с: „Аз никога няма да те напусна.“ Тя продължи: „Имали сме спорове, след които не сме си говорили с месеци, а след отново се връщаме към: „Никога няма да те оставя“.

Изненада! Дженифър и Лия съобщиха, че ще играят в новата романтична комедия с перфектна публикация, достойна за най- добри приятелки.

Всяка Луси се нуждае от Етел. Вижте кои ще снимат филм заедно! #SecondAct.“ Дженифър сподели снимка, на която двете са със спортни кокчета.

Лия сподели вълнението си с поредната снимка в Instagram – „@jlo Толкова развълнувани! #Blessings“.

Every Lucy needs an Ethel. Look who is doing a movie together!! #SecondAct @stxentertainment @leahremini

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Дъщерите на Джей Ло и Лия по време на Gucci Children’s Collection Launch Party през 2010г.

 

Дженифър се усмихва, докато Лия леко я докосва по време на наградите NCLR ALMA 2006 в Лос Анджелис.

Фото: Instagram/@jlo, Pinterest

Redaktor2 Author