Дженифър Анистън разкри реакцията си на предложението за брак на Джъстин Теру

Те отпразнуваха втората годишнина от сватбата си и Дженифър Анистън разкри безценната си реакция, когато Джъстин Теру ѝ отправя големия въпрос.

Звездата от „Приятели“, която се омъжи за Теру на романтична церемония през август 2015, след като се срещаха 4 години, разкри: „Обикновено си лакирам ноктите. Но нямам търпение да ги оставя да изсъхнат. Когато Джъстин ми предложи и сложи този проклет пръстен на пръста ми си помислих: „Леле, сега ще трябва да ходя на маникюр.“

Ейми е близка приятелка на Анистън и Теру и тя сподели: „Всичко на сватбата беше перфектно. Всички бяха облечени като горски създания, роклята ти беше красива и свежа“.

Дженифър какво влияние е оказала при реновирането на нюйорския апартамент на съпруга си. „Обичам го. Ставам нетърпелива да се захвана с още един проект. Въпреки че е доста скъпо хоби. Ако не бях актриса, бих го правила на пълен работен ден… Трябваше да видите Джъстин. Един ден влязохме след като бяха направили демото и той ми каза: „Какво правим?“ Аз му отвърнах: „Преправяме къщата, скъпи. Трябва да съборим стената, за да сложим по-добра. Казват, че построяването на къщи може да направи двойката по-силна или да я раздели. Бях свикнала да върша нещата по свой начин и имаше моменти, в които си казвах: „Не казвай „не“ толкова бързо.“ Но не беше много трудно, защото той обикна всичко, което му донесох“.

Фото: Instagram/@jenniferanistonpost

Redaktor2 Author