Джей Зи проговори за проблемите в брака си с Бионсе

Албумът на Бионсе Lemonade пожъна огромен успех, но периодът на пускането му е представлявал истинско изпитание както за певицата, така и за нейния съпруг. В последното си интервю хип хоп изпълнителят трябваше да отговори на въпросите дали е било трудно да си кажат: „Ще говоря за проблемите в брака ни. Ще говоря за това как почти изгубихме всичко.“, а тя от своя страна да сподели за болката и яда си към него“.

Джей Зи отговори: „Не се случи по този начин. Ние използвахме изкуството си почти като терапевтични сесии. И започнахме заедно да създаваме музика. А музиката, която тя създаваше, беше в по-напреднал етап. Така че нейният албум излезе като противник на съвместния, върху който работихме. Все още имаме доста от тази музика. Никога не се появи момент, в който тя да ми каже: „Аз правя този албум“. Бях там през цялото време“.

Относно реакцията му към Lemonade и съответно тази на Бионсе към 4:44 Джей Зи сподели: „и двама (албума) са изключително неудобни, но най-доброто място в урагана, е точно в средата му. Ние стояхме в окото на този ураган. Може би не трябва да използвам думата „ураган“, защото толкова много хора са засегнати в момента. Но най-доброто място е точно в средата на болката. И ние стояхме точно там. И беше неприятно. И проведохме доста разговори. Знаете ли, гордея се с музиката, която тя прави, както с тя с песните, които аз пускам. И в края на деня и двамата проявяваме здравословно уважение към творчеството си. Смятам, че тя е невероятна“.

„Знаете, че повечето хора просто си тръгват. Процентът на разводите е 50 или нещо подобно, защото повечето хора не могат да се видят. Най-трудното е да видиш болката, която си причинил на някого, изписана на лицето му. И след това трябва да се справиш със себе си“, добави Джей Зи.

Фото: Instagram/@jayzmrcarter

 

Redaktor2 Author