Джанлука Ваки се обясни в любов на новата си приятелка

В средата на август имуществото на „танцуващия милионер“ Джанлука Ваки беше арестувано заради дългове, но съдейки по социалните мрежи това никак не го е разстроило. Само преди няколко часа Ваки се обясни в любов на лишената от титлата „Мис Вселена“ Ариадна Гутиерес. Джанлука публикува снимка с признание в Instagram, която потвърди, че за него не са важни парите, а доброто настроение.

Life is me and you. Ti amo @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Животът – това сме аз и ти. Обичам те“, написа под снимката Ваки.

Sometimes a D makes the differences… Happy birthday my love !! ❤️❤️❤️ @gianlucavacchi ?

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..?❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Напомняме ви, че в края на юли звездата от Instagram Джанлука Ваки се раздели с модела Джорджия Габриеле и започна любовния си роман с 23-годишната Ариадна Гутиерес. В средата на август стана известно, че имуществото на Ваки ще бъде конфискувано заради дългове.

По съобщение от едно италианско издание съдът е взел имущество на стойност 10,5 милиона евро – става дума за яхти, вили и акции.

Ваки твърди, че е заработил милионите си, благодарение на семейния бизнес за производство на опаковки за козметика, лекарства, чай и кафе – компанията Industria Macchine Automatiche (IMA). Джанлука не изпълнява реални функции във фирмата, но въпреки това получава по 5 милиона евро годишно за това, че „не се намесва в управлението“.

Фото: Instagram/@gianlucavacchi

Redaktor2 Author