ДЕСПИНА ВАНДИ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ХИТОВЕ НА  КОНЦЕРТА В СОФИЯ 

Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която на 12 март ще зарадва родните фенове с концерт в Зала 1 на НДК, направи специално обръщание към българската публика. По-малко от месец преди събитието, звездата отправи покана към родните фенове, загатвайки с усмивка, че шоуто й в София несъмнено ще едно от най-добрите й до момента.

За втората си предстояща среща с българската публика певицата е подготвила невероятно шоу с всички свои най-големи и популарни хитове като „Thelo na se do“, „Iparxei Zoi“, „Anaveis Foties“, „Ipofero“, „Girismata“, „Gia“ и много други. Освен тях публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да чуе за първи път на живо и песни от новия албум на звездата „Afti einai i diafora mas“ (Това е разликата ни), който излезе в края на 2016 година.

„Наистина съм много щастлива, че отново ще пея пред българска публика. Нямам търпение и ви обещавам една запомнящата се вечер и едно наистина емоционално шоу“ – признава поп дивата.

Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 60 лв.

hello Author