Деспина Ванди в настроение за горещо лято

На крачка от 50-те, иконата на гръцката музика Деспина Ванди показа, че е по-секси от всякога, доказвайки че възрастта е без значение. Поп певицата, която подготвя уникален концерт на 29 септември в Зала 1 на НДК, разпали социалните мрежи с горещи кадри, на които демонстрира перфектно изваяно тяло и съвършен силует.

Деспина Ванди

Despina Vandi
Banski
Despina_banski
despina vandi landscape

На фотосите гръцката дива е с бански от новата колекция на собствения й едноименен бранд. С публикуването на снимките в официалната й страница Деспина предизвика огромен интерес, потвърждавайки че е от онези звезди, които могат да си позволят да позират с по-оскъдно облекло и без грим, въпреки че 50-тият ѝ юбилей наближава.

Зад впечатляващата ѝ външност и безупречна фигура се крият упорити тренировки с всекидневни многочасови упражнения във фитнес залата. Звездата е известна и с голямата си страст към плуването, което редовно комбинира с джогинг и Пилатес. Освен активния си начин на живот, Ванди спазва и специален хранителен режим, който включва предимно сезонни плодове, зеленчуци и сурови ядки.

Концертът на Деспина Ванди ще се състои на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв.

Списание HELLO! България и Glamour са медийни партньори на събитието!

Фото: PR

hello Author