Деми Ловато се отказва от професионализма заради здравето си

Нова година вече мина и повечето направихме обещания към себе си. Деми Ловато дори сподели с последователите си своето. Тя разкри, че ще продължи да работи усилено в посока възстановяването си след хранителното разстройство.

В Instagram профила си звездата публикува своя снимка по бански костюм и сподели за всекидневната си борба със „самокритичността“. Като описание към изображението Деми написа: „Толкова съм несигурна за краката си, но публикувам тази снимка, защото изглеждам толкова щастлива. Тази година реших да се откажа от професионализма ми и да приема свободата от самокритичността“.

When you match your bed ??

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Тя добави: „Да се науча да обичам тялото си такова, каквото е, е предизвикателство, но променя живота. Да се откажа от хранителното си разстройство беше най-предизвикателното приключение в живота ми, но всеки ден работя в посока пълно възстановяване, дори и да оплесквам нещата понякога. Днес се чувствам силна. Всички вие също можете да го направите. Възможно Е. Благодаря на Бог за тази нова глава от живота ми“.

Фото: Instagram/@ddlovato

Redaktor2 Author