Гуинет Полтроу поздрави дъщеря си в Международния ден на момичето

Гуинет Полтроу винаги е била изключително предпазлива по отношение на децата си и ги пази ревностно от светлините на прожекторите. Но в Международния ден на момичето актрисата не успя да се сдържи да не сподели снимка на дъщеричката си Епъл!

На изображението се вижда неоспоримата прилика между майката и дъщерята – същите руси коси и сини очи. „Всичко, което правя, го правя за това момиче (и нейния брат)“, написа Полтроу под снимката.

Майката на тийнейджърката разкри за своите трудности на възрастта на дъщеря ѝ. Звездата призна: „Струва ми се, че е гадно да бъдеш 13-годишно момиче, независимо в кой век. Без значение времевата рамка, мисля, че е трудно. Това беше трудна година за мен. Наистина се опитвах да порасна в това странно, непохватно тяло, в което ми се струва, че растат половината“.

Всеотдайната майка разкри, че Епъл е „страхотна“, но отскоро е започнала да се нуждае от свое пространство.  „Понякога иска да затварям вратата ѝ. Казва ми: „Можеш ли да м затвориш вратата?, а аз ѝ отвръщам: „Чакам, с мен от другата страна на вратата ли?“.

Фото: Instagram/@gwynethpaltrow

Redaktor2 Author