Гримовете на холивудските звезди вече и в България

Вече и в България има топ гримове като за селфи без филтър. Smashbox Cosmetics e част от Estee Lauder Companies и ще се предлага екслузивно в парфюмерии Douglas и Beauty Zone.

Американската марка козметика, създадена през 1990 г. в Лос Анджелис от Дийн и Дейвис Фактор, внуци на легендарния Макс Фактор. Дийн и Дейвис са култови фотографи, които създават иконични корици на модните списания и се грижат за външния вид на звездите и моделите в Smashbox Studios в L.A., когато им хрумва да създадат качествени гримове като за фотосесия, достъпни не само за звездите, а за всички жени по света. През годините брандът е работил с най-известните модни издания и звезди от шоубизнеса като Шарън Стоун и Риана, както и с топ-фотографите Ани Лейбовиц и Марк Абрахамс.

Дейвис Фактор вярва, че козметиката, която работи в тежките работни условия на студията, със сигурност ще бъде добра и за ежедневието на всяко момиче. Като топ фотограф той „вижда“ какви да бъдат продуктите през най-прецизния и капризен обектив. И е влюбен в незалязващото червено червило: „То е класика. То е секси. Обожавам легендарното червено червило, защото то винаги ще изпъкне на снимката.“

hello Author