Григор Димитров тренира „талантливия“ Ромео Бекъм

Изглежда синът на Дейвид и Виктория Бекъм е на път да се превърне в тенис звезда. Така твърди самият Григор Димитров! Българският тенисист прие да бъде ментор на Ромео, когато посещава Обединеното кралство.

Ексклузивно пред HELLO! тенисист №6 в света разкри, че е „удостоен с честта“ да тренира 15-годишната изгряваща звезда. „Всеки път, когато съм в Лондон, Опитвам да тренирам с него – много ми харесва“, обясни Димитров. „Познавам го от известно време. Те (фамилията Бекъм) са невероятно семейство. Дейвид и Виктория проявяват огромно разбиране, задават ми много въпроси, свързани с Ромео. Чудесно е да поддържам толкова добри отношения с тях.“

Приятелството на Григор със семейство Бекъм не е изненадващо. Миналата година Ромео сподели няколко видеоклипа в Instagram от тренировките си по тенис. Относно амбициите му, Григор разкри: „Когато ми задава въпроси за тениса, аз мога да му отговоря – това е най-лесното, което мога да направя за него. Ако мога да допринеса по някакъв начин за бъдещето му като тенисист, това би било чудесно“, добави Димитров.

#prostaffdebut @wilsontennis @rogerfederer

A post shared by Romeo (@romeobeckham) on

„Имам предвид, че Ромео е толкова голям фен на тениса, невероятно е и той е способен и ако трябва да бъда честен, изключително талантлив. Ако продължава в същия дух, ще стигне далеч. Много е отдаден, а аз винаги ще подкрепям подобен тип поведение. Ако искаш да преследваш това, ще го преследваш докрай“, категорично заяви Григор.

Фото: Instagram/@grigordimitrov

 

Redaktor2 Author