Графа ще радва феновете си с концерти през септември и октомври

Националното турне на Графа ще гостува в още 4 големи български градове през септември и октомври 2017 г. След стотици запитвания на фенове от цялата страна, музикалното шоу ще посети летните театри в Добрич и Русе през месец септември, а през октомври следват градовете Стара Загора и Велико Търново.
Точните дати и локации ще бъдат обявени утре, 28 юни, в 10:00 ч., когато стартира и предварителната продажба на билети за концертите в мрежата на Eventim.bg, както и в офлайн касите на компанията.
През пролетта Графа обяви, че с неговата лайв банда тръгват на национално турне, след големия успех на концерта в „Арена Армеец“. Музикантите пренесоха магията от впечатляващото шоу в Пловдив, Варна и Бургас с три напълно разпродадени концерта и огромен интерес от страна на феновете в други български градове.
Новината за предстоящите дати от националното турне на Графа идва ден, след дългоочакваната онлайн премиера на записа от концерта в „Арена Армеец“. От вчера вечерта, в официалния YouTube канал на „Монте Мюзик“ феновете могат да изгледат отново двучасовото музикално преживяване, което вдигна на крака 14 000 души в София през април тази година.
Фото: Георги Казаков

hello Author