Гледачка предвижда кралското бъдеще на принцеса Мери

Изглежда винаги ѝ е било писано да се омъжи за принц! Принцеса Мери Датска (45) разкри, че любовната ѝ история с принц Фредерик е била предсказана от гледачка на карти Таро, преди тя да се запознае с кралската особа през 2000 година на Олимпийските игри в Сидни.

Тогава родената в Австралия Мери е на 28-годишна възраст и работи като рекламен изпълнител. Тя проучвала местния битпазар, когато попада на предсказвачка на бъдещето. Помисля си защо д не опита.

Жената прочита, че тя ще срещне мъж от чужбина, ще напусне работата си, ще се премести да живее в Европа и ще стане известна. „Тръгнах си оттам и си помислих: „Е, да, беше забавно, но нищо повече“, разкри принцесата пред датския вестник Kristeligt Dagblad.

Малко след това тя се запознава с принц Фредерик в бар Slip Inn по време на Игрите в Сидни. Двамата завързват разговор, като кралската особа се представя просто като „Фред“.

„Не знаех, че той е принцът на Дания“, призна Мери. „Половин час по-късно някой дойде при мен и ми каза: „Знаеш ли кои са тези хора?“.

Двойката си каза „да“ на 14 май 2004 в катедралата в Копенхаген. Днес те са родители на принц Кристиан (12), принцеса Изабела (10), близнаците принц Винсент и принцеса Джозефин (6).

Фото: Instagram/@hrhprincessmaryofdenmark

Redaktor2 Author