Гери Дончева, Катрин Велкова, Иван и Андрей дадоха старт на летния сезон

С изискано парти, гала вечеря и много музика беше дадено началото на тазгодишният летен сезон в Термален аквапарк Персенк – град Девин. В очарователният родопски град се събраха гости и видни представители на бизнеса в България. Сред популярните лица бяха забелязани моделът и телевизионна водеща Гери Дончева в приятна компания и Катрин Велкова – световна шампионка по художествена гимнстика и основтелка на детски клуб Локомотив София.

За доброто настроение на всички се грижеха водещите на събитието – познатите и обичани лица от екрана Иван и Андрей. Извършен бе водосвет за здраве и късмет от Негово Високопреподобие Архимандрит Висарион, архиерейски наместник на Смолянска духовна околия.

Последва коктейл около басейна под звуците на уникалните изпълнения на квартет Интро. За гостите имаше специални изненади, поднесени от дамите от клуба по художествена гимнастика към НСА и прекрасните момиченца от СКХГ Локомотив София, които завладяха всички с грациозните си съчетания.

Вечерта продължи с вкусна наслада, уникални ястия, разнообразна музикална и танцова програма, която любезните домакини бяха подготвили.

Гост изпълнители бяха Емилия Валенти, финалист в Гласът на България, Сунай Чалъков, балет Магаданс и Стефан Диомов и Петте сезона.

Към края на вечерта се изсипа дъжд от фойерверки, който озари небето над града.

hello Author