Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017 в Банкок

Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова заминава за далечната страна на усмивките Тайланд.

От 20-28 ноември Георги Вълков ще представи страната ни сред модели от над 80 страни. Собственик и лицензиант на световната модна надпревара за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур.

В продължение на една година Вълков се подготвя за международната сцена и има амбициите да прослави името на красива България и постигне резултатите на Марян Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на конкурса се наредиха в престижната класация топ 10.

Даниел Георгиев през 2012 представи стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Банкок и стана лице на Dolce & Gabbana в Милано.

Георги Вълков е родом от град Средец. За модния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016 за формата „Мистър България“.

Преди броени дни Георги застана зад фотообектива на модния фотограф Пейо Пеев, зад чиято креативност са заставали имена като Радост Тодорова „Мис Вселена България“, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в „Бургас и морето“ ), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев, Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес.

По време на снимките Вълков замръзва от студената вода, изливат на снимачната площадка върху тялото му, за да осъществят горещи и предизвикателни кадри на неустоим и секси модел.

„Голямо количество вода изразходвахме, докато се получат подходящите и правилни кадри. Голям студ беше“, припомни си пред медиите „Менхънт България“ Георги Вълков Той сподели още: „Но една от главните ми цели е свързана със световния моден подиум. Искам хората да се вдъхновяват като ме гледат на подиума и да давам добър и положителен пример за здравословен и правилен начин на живот. Това в момента ми е основната цел и силно се надявам да я осъществя“, допълни Вълков.

За тренировъчния режим зад гърба му стои и се грижи фитнес инструктора Мартин Маринов, на когото изцяло се доверява и вече имаме доста добри резултати. Подготвя се със стриктен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден.

За гардероба на достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева,Виолета Донкова и Петя Димитрова – Carducci.

Георги Вълков

IMG_1224
IMG_1222
IMG_1225
IMG_1218

Фото: PR

Redaktor2 Author