В Шанхай Томи Хилфигър и Люис Хамилтън представиха логото на съвместната си колекция

Четирикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън и самият Томи Хилфигър представиха първата си съвместна колекция TommyXLewis за есен 2018 г. Люис демонстрира на феновете логото на колекцията по време на ексклузивното събитие в Шанхай, като положи своя своеобразен „печат“ върху прочутото лого на TOMMY HILFIGER във формата на флаг.

 

„Люис е изключително смел във всичко, което прави, като започнем от състезанията и екстремните спортове и стигнем до модата. Съвместната ни колекция е нещо напълно ново за мъжката ни линия и същевременно то отразява нашето ДНК. Този резултат може да бъде постигнат само с партньори, които споделят същите ценности и вътрешен устрем. Гордеем се, че успяхме да разкрием пред нашите фенове в Китай ексклузивното лого и вдъхновението, което стои зад дизайните на колекцията. Нямаме търпение да споделим колекцията си с целия свят тази есен“, сподели Томи Хилфигър.

 

Колекцията на британския пилот ще включва връхно облекло, обувки, аксесоари, бельо и чорапи.

 

„Любовта ми към модата не спира да расте, а с нея се роди и желанието да създам колекция. За мен е огромна чест да си партнирам с Томи Хилфигър, за да сбъдна тази своя мечта. Нямам търпение да споделя с всички фенове по целия свят колекцията TommyXLewis, която въплъщава нашата креативност“, допълни Люис Хамилтън.

 

preview_20180411-TOMMY-SOCIAL-03331
preview_20180411-TOMMY-SOCIAL-03381
preview_20180411-TOMMY-KH-0824
preview_20180411-TOMMY-KH-0351

hello Author