В козметичната чантичка на Victoria Beckham за Estee Lauder

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Винаги е вълнуващо, когато звезда си партнира с козметичен бранд в името на стилна колекция. Чувството е палаво, сякаш нямаме право, но изведнъж имаме достъп до козметичната й чантичка. Раменетe са малко по-изправени, когато знаеш, че носиш червилото, с което е тя и че тайната на блестящата й кожа е точно този крем, който ти използва сутринта. Но когато звезда като Виктория Бекъм създава грим изкушения с неподправено елегантния Estee Lauder, позволявайки ти да се докоснеш до любимата й форма на лукс, чувството е по детски вълнуващо, както когато се криеше от майка си, за да посипеш с цветен прах клепачите си. Но тази есен нямаш право да се криеш! Бекъм иска да създадеш разкош с индивидуалния си подчерк и гордо да изправиш глава.

VBxEL

“С тази грим колекция бих искала да накарам жените навсякъде да се чувстват силни, красиви и уверени. Вдъхновена от любимите ми градове по света, тази колекция отразява моята лични визия за красота”, споделя тя. 10 ключови продукта от миналогодишната колекция се завръщат отново, но 11 са новите попълнения, с които бранда ни обещават, че това е най-големият лукс, който можем да носим.

Models

И въпреки че цялата колекция е трудна за устояване (озаряващи кремове и бурканчета пълни с блясък за скули, съживяваща кожата пудра, разкошни маслени моливи за очи и устни и сенки в скъпи дръзки цветове), 3 са личните ми попадения, които правят есента ми по-изящна: кремообразният руж в цвят Blond Mink (защото е толкова небрежно шик и подсилва естествения блясък), металическите сенки Eye Foils (които буквално са разтопен метал и обвиват погледа с блестящи перлени пигменти) и матовото червило в цвят в Black Cassis (защото само то е напълно достатъчно, за да отправиш смело послание към света!).

Интелигентна. Изтънчена. Силна. Чувствена. Victoria Beckham за Estee Lauder ознаменува модата, цвета и развиващата се природа на женствеността. Готова ли си да разцъфнеш през есента?

Looks on Black

ТЕКСТ: ВИКТОРИЯ БЕНЧЕВА
ФОТО: PR

Redaktor2 Author