Всички ние имаме чудовище в нас, което спи, ти, аз и Belles de Nina. Ами ако го освободим?

И тук идва дяволът, изплуващ от кутията си с трикове, готов да сложи различни маски на лицето си. Ококорен, любящ поглед или дори фалшива свирепа усмивка – искам те, ще те изям.

Това е танц на демони, точно като Nina, точно като Luna, необикновен, уникален, необуздан. Като дует, никога без МОЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ

Нещо щуро се задава…

Оглеждайте се за някаква радостна лудост. Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките на Nina и Luna през странната гора, по пътя на техните талисмани, внезапно освободените снежен бухал и сив вълк.

Но бъдете внимателни, това е митичен звяр – очарователен нежен, но злодей, самоуверен и космат:

Любов от първият поглед.

Nina Ricci подновява жанра с Ана Струмпф и Гуто Рикуена. Двама бразилски художници, образуващи поп тандем, и двамата забавни и непоколебими.

Във вихрушката на омагьосаната гора очарователни змии, цветя, пеперуди и гъби проверяват флаконите на Nina и Luna.

Колко по-добре ще е да освободим малките ни чудовища, Nina Ricci преразглежда легендарните си аромати. Nina се трансформира в искряща круша, покрита със захарен памук, а Luna в сочен ананас, напоен с лайм.

И за Свети Валентин, Nina Ricci дава свобода на очарованието. Les Baisers de Nina Ricci се разгръщат в забавен фриз от цветя, змии и звезди. Целуни ме нежно, малко Чудовище!

hello Author