Впечатляващ поглед само с няколко движения с Mark Big&Style

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Първата по рода си стилна спирала за очи от Avon, която постига невероятен ефект за плътни и големи мигли и осигурява комфорт и прецизност при нанасянето.

От всекидневен впечатляващ обем до забележителен парти стайлинг, спиралата от серията Мark е мечтата на всяка жена, която държи на своята перфектна визия. Big & Style Volume създава ефекта на перфектните мигли в три лесни стъпки – придава обем без сплъстяване и размазване, стилизира визията за нежни котешки мигли и подчертава косъмчетата във вътрешната и външната дължина за панорамен вид.

Модерната гел формула на спиралата позволява да бъде нанасяна върху сухи мигли или върху предишен слой от продукта. Спиралата се различава от предлаганите досега на пазара, защото не изсушава и не втвърдява миглите като по този начин предотвратява ронене при повторното нанасяне на спиралата.

Част от портфолиото на най-прогресивната марка на Avon – Мark, Big & Style представя специалната скулптурираща четка с къси и дълги косъмчета. Благагодарение на нея контролът върху обема на миглите никога не е бил по-лесен. Конусовидният й връх пък помага за по-лесното достигане до корените на миглите и оформянето на крайщата им.

Спиралата е с водоусточива формула, която се грижи за пълния комфорт на дамите и изключва влиянието на външните фактори върху грима им.

Подобни невероятни резултати без съмнение ще превърнат всяка жена в център на вниманието, благодарение на омагьосващия й поглед.

hello Author