Владимир Карамазов с главна роля в “Дяволското гърло”

Най-новият български сериал на NOVA “Дяволското гърло” е поредната авторска продукция, с която телевизията ще зарадва зрителите, затвърждавайки подкрепата си за качествените български филми и сериали на всички платформи. Сюжетът е криминален, но в него ще се вплете и любовна история. Снима се в региона на Смолян. В главните роли на сериала са Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, като актьорският състав включва нови лица и актьори от Смолянския театър.

Думата, която най-добре описва новия сериал, е магия. Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място – Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Дяволското гърло” разказва историята на криминално разследване на серия мистериозни убийства, които се случват в тази област. Сюжетът е художествена творба, но в него има всичко, което вълнува българите – криминални случаи, любов, отмъщение, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителството на различни етноси на една територия, магическата сила на планината. Владимир Карамазов е в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора е следователят, изпратен от София, който му помага.

Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво”, заяви Владимир Карамазов в първия снимачен ден на новата поредица. “Най-после български сериал излиза извън София и ще покаже красотите на България. Защото Родопите е една от най-красивите планини и ние трябва да се гордеем с нея”, допълва актьорът.

Според програмния директор на NOVA – Антоний Мангов, съдържанието определя зрителския интерес и успеха на всяка продукция, затова и новият сериал “Дяволското гърло” ще заложи на силен сюжет, на теми и усещания много близки до ежедневието на българите и то в съвсем нов жанр – криминалния.

„Дяволското гърло“

Vladimir Karamazov
Dyavolskoto garlo (2)
Dyavolskoto garlo
Teodora Duhovnikova
Vladimir Karamazov 1

Фото: PR

Redaktor2 Author