Виктория Бекъм направи мил жест към Ева Лонгория

Изглежда, че Ева Лонгория се оказа не просто близка приятелка на Виктория Бекъм, но й нейна муза. Модната дизайнерка представи най-новият си модел обувки, който носи името на актрисата от „Отчаяни съпруги“. Половинката на Дейвид Бекъм често кръщава дизайните си на най-близките си хора. Миналата година, в чест на малката си дъщеря, тя именува пантофки Harper Slipper.

Виктория представи специалните обувки – Eva Pump – и с гордост сподели новината в Instagram. Под снимките на новия си продукт, Пош написа „Вкарайте малко цвят в гардеробите си с Eva Pump“. Моделът е с висок ток, направен е от шведска кожа и е част от колекцията пролет/лято 2018. Можете да намерите обувките в гама от цветове – включително в оранжево, лилаво и черно.

Business mode! Happy Tuesday everyone! #BossLady

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Почитателите на модната икона не пропуснаха да изразят възхищението си към новият дизайн. Те останаха особено впечатлени от факта, че бившата певица е кръстила обувките на приятелката си. „Колко мило! Обичам ги,“ възкликнаха феновете на дизайнерката.

Ева Лонгория и футболната съпруга се радват на дългогодишно и силно приятелство. Самата Виктория създаде мечтаната булчинска рокля на актрисата за сватбата й с Хосе Бастон през 2016. „Тя е не просто дизайнер на роклята ми. Тя е една от най-добрите ми приятелки,“ разкри Лонгория.

Фото: Instagram/@ victoriabeckham

 

Redaktor2 Author