Вики Терзийска за дъщеря й Маргарита

От 23 септември „Извън игратаׅсе завръща в ефира на БНТ HD всяка събота в познатия за зрителите час – 22:00. Първият гост на водещата Люба Пашова през новия сезон ще бъде очарователната Виктория Терзийска – вокал на българската поп и рок музикална група „Мастило“. Момичето с „кафявите очи“ ще разкаже любопитни подробности от личния си свят – за музиката, за любовта, за дъщеря си Маргарита и за търсенето на самата себе си.

Родената в семейство на юристи изпълнителка ще сподели интересни истории от детството си в родния Исперих. Въпреки, че е журналист и юрист по професия, Вики избира да бъде артист. Завършила е музикална школа „Илия Бърнев“ в Разград. Кариерата ѝ започва с кратко участие в група „Спринт“ през 1998 г. Известна е и като водеща на телевизионната класация „Форте – Българският Топ 100“ по БНТ. От 1999 г. тя е лице на поп групата „Мастило“, автор на всички текстове и изпълнител на песните на бандата с издадени три албума– „Iгуана“ (2001 г.), „Репетиция“ (2004 г.) и „Ела до мен“ (2006 г.). След хитовете „Спираш ми дъха“, „Прости ми“ и „Само аз и ти“, тази година „Мастило“ представиха и най-новото си парче „Въглехидрати“ – първото, което Вики Терзийска записва със своите колеги след раждането на дъщеря си.

В студиото на „Извън играта“ зрителите ще научат подробности и за най-новия ѝ проект „Маргаритка“, посветен на децата. Той стартира с компакт диск, който съдържа единадесет от най-известните български детски песни в съвременен аранжимент и изпълнения на Белослава, Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева, Орлин Павлов, Любо Киров, Тони, Венцислав Роланд-ВенЗи, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борислав Чучков, Бон-Бон и на самата Виктория Терзийска. Защо изпълнителката се впуска в начинанието да възпитава любов към музиката у най-малките? – ще стане ясно в събота (23 септември) от 22:00 часа по БНТ HD.

Гледайте предаването „Извън играта“

в събота (23 септември) от 22:00 часа по БНТ HD!

hello Author