Вдъхновени от божествата, посветени на водата и свежестта. Чувствеността достига нови зашеметяващи висини!

Историята на мита

Invictus и Olympéa. Героят и неговата богиня, както си ги представя Paco Rabanne Истински неустоими сили. Предизвикваме великите богове, на тяхна територия. Връщане назад във времето, това е 2013. Invictus е там, за да спечели. Сериен победител, герой на победителите. Изкушаваща свежест и топлина на дърво. 2015. Paco Rabanne създава Olympéa. Икона. Богиня, божествена кралица на високи токчета, пред която света коленичи. Оставя следа след нея. Нейният аромат вдъхва женсвени сили: като солено-ванилен убиец. 2017. Invictus & Olympéa Intense. Герой на върха на своята игра и богиня на пиедестала си. Ново плътско извисяване.

Вода. Божествен елемент. 

И сега най-новият феномен.

Силата на водата. Невъзможното предизвикателство: овладяване на морето. За обикновените смъртни да … но не и за божественото дуо …
Aqua-шампион.
Яростен океан. Изключително предизвикателство за един герой, където поражението не е опция. Изправен пред вълните, извличайки нова сила от дълбините, той командва океана и въздигането му. Синият ритуал!
Aqua-богиня.
Отговорността е на Olympéa. Командване пълната необятност на водата. Силата на божествеността. Управлява  елементите… и заблестява. Нова одисея за нашата модерна Венера.

Флаконите

Винаги трофеят е за Invictus. Подобен, но с нова прозрачност и твърдост, която  вдъхва силата на чистотата. Изсечени линии в стъкло и сребристо-син метал за капачката. Сенките на синьото показват течността отвътре, от дълбините до заслепяването. От бездната до светлината.
За нашата богиня, Paco Rabanne разкрива нов флакон, разкриващ цялата гама на Olympéa  – Olympéa и Olympéa Intense. Вдъхновението е същото – кръгов пиедестал от слънчево стъкло, короновано с лаври. Флаконът е прецизно преработен с нова чистота: женствена, сияйна, модерна. Изискан и леко извит. Перфектни пропорции, декадентни детайли и чувствена кристална капачка.
За богинята на водата, нейното ярко сияние. Розови златни лаври. Сенки от меки корали, изваяни по стъклото.

Свеж като бездна –  чувствен

Aqua, гмуркай се в бездната. Свежест на върха. Дълбок, интензивен и погълнат в чувственост. В гамата на Invictus и Olympia, ароматите са създадени от напрежението на опозицията и запомнящи се характерен подпис. Дървесен-амбров за него. Солена ванилия за нея. И забележителната нотка на „солена кожа“ – морски-амбров акорд. Секси и пристрастяващи.

Колосална, непрестанна свежест за Invictus Aqua. Свъх доза силни нотки на гора. Мощен йоден тътен на вълна и изблик на вибриращо кехлибарено дърво. Ароматен сблъсък на Никола Болю и Жулиет Карагозоглю.
Свежест на цитрусов цвят за Olympéa Aqua. Секси, дълбока ванилия и кашмирено дърво.
Изблик на свеж амбър, обгръща интензитета,  пристрастяващ „солено-ванилов“ акорд. Акватичен сблъсък в танца на Лок Донг и Фани Бол. Нови нива в концентрация на парфюма за този Eau de Parfum Légère, осигуряват интензивност и дълготрайност в нейното пробуждане.

Гамата

Invictus. Дързък сблъсък на свежест и топлина. Силни, свежи, морски нотки и успокояващ секси аромат на дърво.

Olympéa. Божествен съюз на изключителната флорална свежест и обожаваният от кожата акорд на солена ванилия.

Invictus Intense. Силен сблъсък на свежа изтънченост, загрята с кремообразен, малцов и солен акорд от черен амбър.

Olympéa Intense. Божествено съгласие от възвишени флорали нотки и обожаваният от кожата акорд на солена ванилия. Неустоим.

 

hello Author