Бременната Ева Лонгория: Дрехите вече не ми стават

Благодарение на социалните мрежи, Ева Лонгория може да известява феновете си за всякакви подробности около бременността си. Последната новина от това приключение в живота й е свързана с дрехите ѝ. Звездата от „Отчаяни съпруги“ сподели, че дрехите вече не ѝ стават, заради непрестанно растящото ѝ бременно коремче.

„Хора ,мога ли само да ви покажа, че пуловерите ми вече не ми стават на корема“, разкри 42-годишната звезда в забавен видеоклип. Ева, която трябва да роди след няколко месеца, добави: „Опитвам да ги дърпам надолу, но те просто се повдигат обратно нагоре“.

В момента актрисата е на снимки в Маями, откъдето публикува няколко кадъра в историята си в Instagram от своя балкон. На тях се виждаше мъж да бяга по пясъка. „Липсва ми да тичам на плажа“, разкри тя. Въпреки това бъдещата майка намира други начини да прави упражнения през последните месеци. През януари звездата си направи тайна разходка в Холивуд.

Ева и съпругът ѝ Хосе Пепе Бастон очакват момченце. То ще бъде първо дете за Лонгория и четвърто за мексиканския бизнесмен. Той има още две дъщери – Наталия и Мариана – и син Хосе от първия си брак с Наталия Есперон.

Фото: Instagram/@evalongoria

Redaktor2 Author