„Богинята на косите“ пренася зрителите на TLC в света на прическите

Новата поредица на TLC проследява Кристина Олива – въплъщение на самостоятелната жена, която отваря своя мечтан салон в сърцето на Манхатън. Зрителите ще проследят Кристина и нейното италианско-американско семейство, докато те се изправят пред множество предизвикателства при управлението на салона, включително трудния баланс между бизнеса и личния живот, финансовите тревоги и проблеми със служителите. В допълнение поредицата ще включва и пълни трансформации на коси в един от салоните на Кристина. Кристина е готова да превземе света на прическите, а „Богинята на косите“ проследява всеки миг от работата й от 14-и октомври, в 22:00 часа по TLC.

На 18-годишна възраст, родената в Стейтън Айлънд, Кристина започва своя собствена компания за екстеншъни за коса в гаража на родителите си. След само три години тя вече има достатъчно клиенти, за да отвори собствен салон в Стейтън Айлънд, като наема сестрите и братовчедите си. Заедно със семейството си, което я подкрепя на 100%, Кристина построява световнопризната империя за екстеншъни и сега е готова за следващата стъпка – салон в сърцето на Манхатън.

Кристина не е завършила колеж и няма бизнес образование, но изгражда процъфтяващ бизнес за екстеншъни за коса само благодарение на своята находчивост, лоялни клиенти, упоритост и решителност. Един от ключовете към успеха на Кристина е, че пази всичко в семейството. Въпреки че понякога я подлудяват, сестра ѝ Виктория и братовчед ѝ Антъни са най-доверените ѝ колеги. Заедно с останалата част от екипа, те създават драматични промени за клиентите на салона – от самотна майка, изгубила косата си при химиотерапия до сестри близначки, желаещи да придобият индивидуалност в своя външен вид.

В салона Кристина е шефа, но вкъщи Франк и Донна ръководят семейство Олива. Ясно е откъде Кристина придобива своите умения – баща ѝ притежава и управлява няколко бизнеса, откакто започва да работи на 16-годишна възраст. Франк и Донна са традиционалисти и най-голямата цел на Донна е да види всяка от дъщерите си как се влюбва, омъжва, премества и има свои дечица … в тази поредност! Въпреки че ще трябва да почакат преди да станат баба и дядо, родителите на Кристина са горди с това, че дъщеря им е постигнала толкова много.

hello Author