Без следа от двойната брадичка! Как да се постигне перфектен профил 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Навлизайки в 30 -те си години всяка жена забелязва нежелани промени в своето        лице. Еластичността на кожата намалява, появяват се първите бръчки, но със сигурност като най-неприятен козметичен дефект можем да поставим двойната брадичка. Единствената по рода си революционна терапия с BELKYRA ни връща самочувствието в Jewel Skin Clinic.

Двойната брадичка е изключително неприятен естетически проблем, причините за който могат да варират от естественото остаряване до промени в теглото или просто генетическа предразположеност. Понякога независимо от диетите и упражненията, които правим пълнотата в зоната на брадичката не изчезва, а ние се чувстваме по-тежки и по-възрастни от колкото сме. Според проучванията 67% от хората определят двойната брадичка като най-притеснителната промяна, която отчитат в лицето си с напредване на времето. Последствията са липса на самочувствие, потиснатост, а понякога и сериозни проблеми в общуването ”- коментират специалистите.

”Дълги години двойната брадичка се считаше за неразрешим проблем, за който няма ефективно лечение-до днес”-обяснява д -р Анелия Здравкова ,специалист от Jewel Skin Clinic и допълва – „ BELKYRA е иновативно откритие в областта на медицината,което не само разгражда  мастните клетки ,но и предотвратява повторната им поява.”

Нова визия без оперативна намеса

BELKYRA  е бърза и лесна инжекционна терапия, съобразена изцяло с индивидуалните желания и потребности. Именно по този начин терапията гарантира максимален ефект на всеки пациент. Активната съставка в BELKYRA е дeзоксихолева киселина, молекула която помага за разграждането на мастните натрупвания. „Това е идеалната терапия за хора, които желаят бърз ефект, но не са склонни да се подложат на оперативна интервенция”-категорична е д-р Здравкова.

Максимални резултати само с 3 процедури

„При първата консултация с пациента ние ще определим колко процедури са необходими въз основа на степента на пълнота на брадичката и резултатите, които могат да бъдат постигнати.”-разяснява процедурата д- р Здравкова и допълва „Прилагат се серия от инжекции в зоната под брадичката като лечението обикновенно трае в рамите на 15 -20 мин.С всяка следваща процедура пациентът ще забелязва все по-голяма промяна в профила на лицето си.Повечето хора отчитат видими подобрения  в рамките на 2 до 4 процедури. В редки случаи се налагат до 6.”

Траен ефект без нужда от повторение

За разлика от хирургическата интервенция,терапията с  BELKYRA е бърза, а времето за възстановяване –минимално.”След процедурата пациентът е възможно да усети леко неразположение, изтръпване или сърбеж, но повечето от страничните ефекти могат да бъдат минимизирани чрез поставяне на студен компрес върху зоната на лечение за около 10 -15 мин.”-обясняват специалистите. Най-голямото предимство на процедурата е,че не се налага изоставяне на ежедневните дейности и работните ангажименти.Също така BELKYRA е единствената по рода си терапия, при която ефектът не изчезва с времето.”След като резултатите бъдат постигнати, повторно лечение не се налага.”-потвърждават  изследванията.

„Важно е да се отбележи ,че терапията може да бъде прилагана само от квалифициран специалист в клинични условия. Лечението не се препоръчва за деца,юноши и пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина. Бременни и кърмещи жени също е желателно да избягват терапията”.-подчертава д-р Здравкова  и завършва: Проучванията ,направени сред пациентите, ясно показват:80% от подложилите се на терапията отчитат максимални резултати, а те са по-стегната шия  и изцяло променен профил без следа от двойна брадичка. Ефектът е по-голямо самочувствие и съвсем нова по-красива визия.

hello Author