Баз Лърман за новата колаборация на H&M с ERDEM

Днес H&M разкри голямата тайна: следващата ексклузивна дизайнерска колаборация на марката ще бъде с ERDEM – едноименната модна къща на именития дизайнер, обичан както от знаменитости, така и от модните експерти. В допълнение, известният кинорежисьор Баз Лърман ще вдъхне живот на колекцията, като разкаже историята за нейното създаване по своя характерен начин. ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини, както и онлайн на hm.com.

H&M и ERDEM

Fotograf Mattias Bardå AB +46708321987 mattias@barda.se www.mattiasbarda.se
Erdem - Portrait
Erdem - Portrait
Baz Luhrmann - Portrait

За H&M Ердем създава изцяло нова дамска колекция, а също така, за първи път в своята кариера, и мъжка колекция. Ердем Моралиоглу вярва в силата на красотата, като базира моделите си на исторически препратки, лични преживявания и разкази. За колаборацията ERDEM x H&M той ще представи нови интерпретации на дизайнерски теми от някои от своите най-известни колекции, умело съчетавайки принтовете, материите и деликатните майсторски умения, емблематични за името му.


„Изключително съм щастлив, че мога да си сътруднича с H&M и да разгърна работата си в нови мащаби, включително това да създам мъжка колекция – нещо, което никога досега не съм правил. Вълнуващо е да работя и с Баз Лърман – един от най-важните разказвачи на истории на нашето време“, споделя Ердем Моралиоглу.

„За мен модата винаги е била повече от облекло – тя е начин на изразяване, самостоятелна форма на изкуство. Истинска чест е да си сътруднича с ERDEM и H&M, за да разкажа историята на тази колекция“, казва Баз Лърман.

„От момента, в който с Ердем започнахме да говорим за колаборацията, бях запленена от неговите идеи. За ERDEM x H&M той създаде магичен свят, пълен с красота, деликатност и богати детайли. Това са специални модели, които ще искате да носите завинаги“, споделя Ан-Софи Йохансон, творчески консултант в H&M.

Фото: PR

Redaktor2 Author