Анджелина Джоли разкри защо „не е била добра идея“ да прави филм с Брад Пит

Анджелина Джоли проговори за отдалечения си съпруг Брад Пит и леко повдигна завесата към личния си живот. Тя призна, че решението им да направят филм заедно през 2015 (по-малко от година, след като се разделиха), е било грешка. Звездата от „Господарка на злото“ написва сценария и режисира By the Sea. В него Джоли изпълнява и главната роля, заедно със съпруга си Пит.

В интервю за Hollywood Reporter’s Awards Chatter тя стига до извода, че „може би не е било добра идея“. Анджелина обясни: „Исках да свършим сериозна работа заедно и исках да го видя как я върши. Така че си помислиш, че това би било добър начин да комуникираме. И смятам, че в някои отношение беше. В други – научихме някои неща. Но имаше тежест по време на ситуацията, която продължи“.

Джоли добави: „Нещата се случват поради различни причини. Знаете ли защо написах точно този сценарий? Защо се чувствахме по този начин за него, когато го изиграхме? Не съм сигурна“.

Да бъдеш дете на родители и да израснеш в Холивуд също си има минуси и Анджелина открои един. „Много хора в този град си мислят, че да бъдеш актьор е най-великото нещо в света, така че сте насочвани да станете такива преди наистина да имате възможност да обмислите другите пътища в живота.“ Тя сподели, че всички са имали очаквания към нея, тя да стане актриса.

Фото: Instagram/@brangelinajoliepittofficial

Redaktor2 Author