Актьорът и продуцент Димитър Бакалов с четвърти моноспектакъл от популярната си поредица

“Шегите на еволюцията” е четвъртият от поредицата моноспектакли на Димитър Бакалов и третият му изцяло авторски проект. Актьорът и мениджър на арт пространството ТЕАТРО, а вече и приятел на публиката Митко, този път ни показва живота от научната му страна през теорията на Чарлз Дарвин. Ще бъдете изумени колко много от съвременните устройства си правят шеги с нас. Мобилни телефони, компютри, автомобили, електроуреди – за срещите ни и забавните ни противоречия с тях – знаете, че можете да се доверите на Димитър Бакалов да ви накара да се заливате от смях.

„Започнах своите търсения в сферата на комедийния моноспектакъл с изследване на сложните и непреходни взаимоотношения между мъжете и жените. Разкрих веселата и тъжна страна в живота на една двойка на средна възраст, а сега се впускам в съвсем нова тема – поглед към стълпотворението от съвременни технологии и към дебрите на комуникацията. Ще разчитам на активността и обратната връзка от моята публика“, казва актьорът.

Бакалов по един феноменален и най-вече забавен начин ще ни демонстрира как работят рекламата и ПР-ът, какво искат рекламистите да повярваме, кой ни поднася най-много лъжи и защо му вярваме. Зрителите на моноспектакъла ще имат въображаеми срещи с Ботичели, Микеланджело и Леонардо и ще водят диалог с тях от позицията на съвременици.

Накрая, а може и по средата на спектакъла, ако пожелаете, може да си направите селфи на сцената. Как – ще разберете, когато дойдете на “Шегите на еволюцията”.

Както спектаклите “В защита на пещерния човек”, “Шегите, които Бог си прави” и “Шегите на времето“ („Преди и сега“), така и “Шегите на еволюцията” се явява една страхотна предпоставка за извънредно забавно, но и трогващo представление.

hello Author