Актрисата Илияна Лазарова стана козметичен посланик малко преди да стане майка

AXIS BULGARIA избра актрисата Илияна Лазарова за свое лице. Тя ще бъде посланик на компанията в национален мащаб по отношение на швейцарските избелващи системи PURE и био дермалните филъри APRILINE, ще дава съвети на дамите относно красотата и тенденциите в естетичната индустрия. Звездата от популярния тв сериал „Връзки“ вече засне фотосесия с продуктите като позира пред фотообектива на модния фотограф Костадин Кръстев-Коко.

Илияна ще играе съществена роля и в медицинска натурална козметика BELENSA, чийто ексклузивен вносител е отново AXIS BULGARIA. Новото лице ще представя продуктите, които са произведени в Швейцария в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.

„Външният вид на всяка една жена трябва да предизвиква чувство за красота и увереност. Моята страст към красотата ме срещна с продуктите. Много съм развълнувана да продължа пътя си с брандовете, които са символ на швейцарско качество и представят най-новите иновации. Смятам, че именно естетическите желания на потребителите, както и инициирането на новаторски идеи, движат науката за красота в модерните времена“, споделя театралната и филмова актриса.

Швейцарската система за избелване на зъби PURE въплъщава най-високите стандарти в медицината и издига науката и иновациите до напълно нови нива. Системата е предпочитана от българските дентални лекари поради ефикасността и абсолютната й безопасност.

APRILINE са иновативни дермални продукти, създадени от швейцарската компания Suisselle. Те се фокусират основно върху анти-ейдж програмата – запълване на бръчки и всякакви подмладяващи процедури с помощта на био дермалните филъри APRILINE. Много е важно да се знае, че филърите притежават регистрация в FDA, което е 100% гаранция за продукт от най-висок клас.

Медицинската козметика на швейцарската компания BELENSA – иновация, вдъхновена от последните лифтинг техники e най-доброто от това, което науката и природата могат да предложат. BELENSA е медицинска козметика в 3 измерения – контурите са преоформени, бръчките изгладени, кожата е дълбоко хидратирана.

ОЩЕ ЗА ИЛИЯНА ЛАЗАРОВА:

Актрисата Илияна Лазарова е завършила Финанси в Бъкингамския университет в Лондон. През 2005 г. е приета в известния театрален и филмов институт „Лий Страсбърг“ в Ню Йорк. Участвала е в редица популярни филми и сериали, включително „Връзки”, „Седем часа разлика” и „Стъклен дом“. От септември 2013г. е част от трупата на ДКТ “Константин Величков“- Пазарджик. Има интерес и към продуценството, досега е продуцирала една пиеса – „В съседната стая или пиеса за Вибратора“ от Сара Рул, която се играеше на сцената на театър „Сълза и смях“.

hello Author